Tein viikonloppuna 60-vuotisjuhliin useamman kakun ja tämä ihanan hedelmäinen mangojuustokakku oli yksi niistä. Mangojuustokakku 26cm. 4 dl 100% mangososetta (Bonne)
Bonne). mansikka-suklaatäytekakkua niin tavallisena kuin gluteenittomanakin, kasvis- ja kinkkuvoileipäkakkua, mangojuustokakkua, tobleronekakkua, savulohi- ja kasvispiirakkaa, raparperi-mansikkapiirakkaa ja jos vaikka mitä
Tähän kakkuun käytetään Bonnen trooppista hedelmäsosetta, joka sisältää banaania, mangoa ja guavaa. 200 g vaniljarahkaa 4 dl vispikermaa 3 dl Bonnen Trooppista sosetta ½ dl sokeria 2 tl vaniljasokeria 7-8 liivatelehteä (itse laitoin 7) ½ dl vettä. 1 dl Bonnen trooppista sosetta 1 dl vettä 2 liivatelehteä
1prk Bonne Mangososetta (suosittelen käyttämään ihan oikeaa sosetta, ei Piltin). 1prk Bonne Mangososetta (suosittelen käyttämään ihan oikeaa sosetta, ei Piltin)
Mangojuustokakku (24cm irtopohjavuokaan)pohja. Ihanaa äitienpäivää. Viimeiset pari viikkoa on vierähtänyt puutarhahommissa ja naisten kymppiin harjoitellessa