Sveitsiläinen marenki, jonka voi kaasupolttimella paahtaa. ohje alempana). Paahdettu kurpitsa säilyy pari päivää jääkaapissa, joten kannattaa paahtaa kerralla koko pellillinen samalla kertaa
Ohje on Dr Oetkerilta. (pellillinen)*2-3 kananmunan valkuaista*2 ½ dl sokeria(1 tl esim. (alkuperäisessä ohjeessa oli tuo 45 min, minulla olivat valmiita jo n
Nämä Pariisista kotoisin olevat macaronit ovat pieniä täytettyjä marenkileivoksia. Kirjasin tarkasti ylös kuitenkin ohjeet onnistuneisiin macaroneihin, joten tällä reseptillä uskaltaisin jopa itse yrittää uudelleen
D Mulla sattui eräs pieni ongelma marenkien pursotuksessa. D Toinen ehkäpä vieläkin herkullisempi ohje tulee lisäämällä suklaarouheen rilalle turkinpippurirouhetta ja mikäpä ettei marjannerouhettakin
Marenki on valmista, kun se on jäykkää ja kiiltävää ja pysyy ylösalaisin käännetyssä kulhossa. ParsapiirakkaaPieniä kinkkupiirakoitaTuulihattuja kinkku-auratäytteelläKookoskekojaValkosuklaa-mansikkamarenkejaSuklaamarenkejaMansikka-valkosuklaavaahdolla täytettyä täytekakkuaParsapiirakka (alkuperäinen ohje jauhotsuussa blogi)Pohja
Ranskalaista marenkikakkua, jonka ohje löytyy tästä. vaniljajäätelön kera Marenki tulee vatkata aina kuivilla ja puhtailla välineillä, tai muuten marenkia ei muodostu