Aloita valmistamalla sveitsiläinen marenki eli kuumenna valkuaisia ja sokeria koko ajan vatkaamalla niitä kulhossa vesihauteen päällä (kattila, jonka pohjalla on hiukan kiehuvaa vettä)
marenki ja voi alkavat erottua toisistaan, ei huolta. Hapan puolukka ja makea sveitsiläinen voikreemi passasivat hyvin yhteen ja nämä ihastuttavat kuppikakut täyttivät herkkupäivän herkkukiintiön kertalaakista
marenki ja voi alkavat erottua toisistaan, ei huolta. Nyt halusin testata sen toimivuutta suklaakakussa, joka on kuorrutettu ja täytetty sveitsiläisellä voikreemillä ja suolapähkinöillä
marenki ja voi alkavat erottua toisistaan, ei huolta. Täytteenä ja välissä olevan sveitsiläisen voikreemin makeutuksena käytin niin ikään fariisinisokeria
Mikäli marenki ja voi alkavat erottua. sveitsiläinen voikreemi. voikreemi ja kuppikakkujen kokoaminen. Edellisessä postauksessa esittelin kuusenkerkkäsiirapin, joka ihan vain sellaisenaan on todella herkullista
SITRUUNA-MARENKI KUPPIKAKKU (över bra). Ganache-voikreemi kuorrutus. Italialainen marenki. Vaahdota jäähtynyt ganache vaahdoksi ja lisää joukoon pehmeää voita - jolloin tuloksena on yksinkertainen voikreemi