Marinoitu naudan ulkofile reseptejä

Marinoitu paahtopaisti

Marinoitu paahtopaisti

1 1/2 kg naudanulkofileetä. Leikkaa jäähtynyt liha mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi ja nosta ne korkealaitaiseen astiaan
Marinoitu paahtofilee

Marinoitu paahtofilee

Kahden kilon naudanulkofileestä valmistuu mainio buffet-pöydän tai yo-juhlien herkku - marinoitu paahtofilee
Grillattu tartarpihvi ja marinoitu munakoiso

Grillattu tartarpihvi ja marinoitu munakoiso

Koska halusin itse hienontaa lihan, minua suositeltiin käyttämään naudanulkofilettä. Viini sopii naudanlihan, juustojen, lampaan, pata- ja grilliruokien seuraan
VARTAISSA VARA VALITA (11 reseptiä)

VARTAISSA VARA VALITA (11 reseptiä)

Laita jääkaappiin marinoitumaan puoleksi tunniksi. g lampaan tai naudan jauhelihaa. Anna marinoitua vähän aikaa ja pujottele sitten katkarapuja vartaisiin
Punaviinissä keitettyä häränfileetä ja balsamico-punajuuria

Punaviinissä keitettyä häränfileetä ja balsamico-punajuuria

Paahdettuihin, balsamicolla marinoituihin punajuurin löytyi puolestaan idea Alkon sivuilta. Olemme ostaneet kauniisti marmoroitunutta rotukarjan ulkofileetä Cittarin lihatiskistä monen monta kertaa, joten tuttu liha tarttui mukaan varmasti laadukkaana valintana
(Hirvi)carpaccio

(Hirvi)carpaccio

Nyt mentiin hyvin perinteisellä versiolla ja liha sai kumppanikseen vain hieman parmesania ja rucolaa, mutta annokseen voisi hyvin laittaa myös pohjoisempia sävyjä, vaikkapa marinoituja suppilovahveroita ja västerbotten-juustoa
Saslik-vartaat – Shashlik

Saslik-vartaat – Shashlik

Kaukasiasta ja Venäjältä tutut saslikit tehdään yleensä lampaan lihasta, mutta naudanulkofile käy tarkoitukseen myös erinomaisesti
Aika korea BulGoGi

Aika korea BulGoGi

Bulgogi on ohueksi siivutettua, marinoitua ja nopeasti paistettua tai grillattua lihaa. 600 g pala naudan sisäfileetä, ulkofileetä tai mureaa sisäpaistia
Vartaat kasviksista ja naudanlihasta

Vartaat kasviksista ja naudanlihasta

Naudanulkofile sai marinoitua Dijon-sinapilla, valkosipulilla, cayenne-pippurilla ja hampunsiemenillä terästetyssä marinadissa, joka korostaa grillistä saatavaa ihanaa savun aromia
BBQ goes Korea - hullun hyvä bulgogi

BBQ goes Korea - hullun hyvä bulgogi

Anna lihan marinoitua puolesta tunnista pariin tuntiin. 600 g (luomu)naudanulkofileetä ohueksi. 600 g (luomu)naudanulkofileetä ohueksi

BULGOGI KOREASTI SALAATINLEHDELLÄ

Marinoitu ja grillattu naudanliha, "tuli-liha", kuten nimen voi kääntää, on yksinkertainen valmistaa ja lisukkeita voit vaihtaa mielen mukaan
Naudanfileesalaatti thaimaustein

Naudanfileesalaatti thaimaustein

Kaada kastike lihojen päälle ja anna marinoitua muutama tunti. Pirskottele naudanfileesalaatin päälle loppu kastike

Saté-lihavarras

Sekoita muutaman kerran marinoitumisen aikana. Pyyhi liha, kuutioi ja anna marinoitua 1-2 tuntia. 550 g naudanulkofileetä

Suikalepihvit viihannesnuudelien kera

Anna lihan marinoitua jääkaapissa 2 tuntia. 500 g naudanulkofileetä. 1. Lihan marinointi. Leikkaa liha ensin viipaleiksi ja ne paksuiksi suikaleiksi
Raparperimarinoitu paisti

Raparperimarinoitu paisti

Paita kunnes ulkofileen sisälämpö on n. Rakastan ohueksi siivutettua hyvin marinoitua paistia. 1,5 kg naudanulkofileetä (tai naudan paahtopaistia). 1,5 kg naudanulkofileetä