sta hakemaan possua, joka muuttui siellä lopullisesti naudanulkofileeksi(possu sieltäkin loppunut) ja siitä väännöksen kautta häräksi, koska se kuulostaa paremmalta ja on kokkien hyvä/huono tapa vääristellä nimiä
Lämmitä wokki kuumaksi. Laita parsakaali wokkiin. Anna kastikkeen kiehahtaa 10-20 sekuntia ennen kuin lisäät parsakaalin takaisin wokkiin. 250 g lihaa (naudanulkofilettä tms
Lisää öljyä pannuun ja paista naudanlihasuikaleet useassa erässä ja poista pannulta. ·400 g naudanulkofileetä·2 kpl (á 150 g) punaista paprikaa·1 kpl (á 50 g) sipulia·1 rkl rypsiöljyä·1 kpl valkosipulin kynttä·1 rkl tuoretta inkivääriä·140 g bambunversoviipaleita·0