Helppoja aamiais tai brunssireseptejähän ei voi olla liikaa. Varsinkin kun kutsut kylään vieraita ja haluat, että pöytä notkuu herkuista mutta aikaa valmisteluihin ei ole kuin hetki, kaikki konstit ovat käytössä
1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli ja kuullota niitä muutaman minuutin ajan. Lisää paprikajauhe, timjami, basilika, juustokumina, suola, pippuri, tomaattipyree, laakerinlehdet ja lihaliemi
Leikkaa porsaankyljyksiin pienet viillot kalvoihin, jotta ne eivät käpristy paistettaessa. Hienonna chili ja kuoritut valkosipulin kynnet kevyesti ja laita ne huhmareeseen tai kulhoon korianterin, soijan ja öljyn kera
1. Kuori sipulit, hienonna yksi sipuli ja viipaloi toinen. Lämmitä öljy padassa ja lisää kaikki sipuli, anna kuullottua alhaisella lämmöllä 3-4 minuuttia
1. Suikaloi liha, kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Sekoita soija, sipuli- ja valkosipulisilppu, curry, inkivääri ja kaneli kulhossa, lisää lihasuikaleet ja sekoita hyvin
1. Keitä vasikkafondia chilin, inkiväärin ja valkosipulin kanssa hiljalleen noin 10 minuuttia. Siivilöi pienisilmäisellä siivilällä ja kaada se sitten takaisin kattilaan
1. Kuori perunat ja porkkanat. Paloittele perunat, viipaloit porkkanat ja pieni parsakaali. Keitä ensin perunoita ja porkkanoita vedessä noin 10 minuuttia