1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Huuhdo kinkku, poista verkko ja leikkaa pois kamara. 2. Sekoita pippuri, korianteri, salvia ja laakerinlehtimurut ja taputtele mausteet kinkkuun
Graavilohi on suomalainen perinneruoka, Porkkala taas on tunnetusti Pupujen perinneruokaa. Myös Vegaanipupu tarttuu haasteeseen ja listaa Suomalaisen vegaanikeittiön 100 perinneruokaa ja ruokakeksintöä sekä tuotetta
Näin joulun alla tulee perinteisiä joulureseptejä joka suunnasta. Mikäli olet kyllästynyt perinteiseen joulukinkkuun, niin tässä on yksi herkullinen vaihtoehto joulupöytään
Chef Santerin curry-uunijuurekset osoittautuivat sen verran jouluisiksi minun suussani, että uskallan suositella tätä ruokaa kasvisruokailijoiden joulupöytään