Kalan olisi voinut tarjota gourmet-ravintolassa, niin hienolta se maistui. Ei muuta kuin ripaus sokeria ja mustapippuria lohifileen päälle, ja kala katajanoksien kanssa kannella suljettuun pallogrilliin savustumaan
Kuten olen ennenkin suitsuttanut, uunilohi on mitä näppärin ja helpoin (arki)ruoka ja viime vuosina olen kehitellyt siitä jos jonkinlaisia variaatioita
Ainekset sattui olemaan kotona ja edulliseksikin tämä kokeilu tuli, koska meillä oli reseptissä käytettävää Poppamiehen Jalosavua, joten mitään ei tarvinnut ostaa
1. Kastike. Sekoita suola, pippuri ja viinietikka. Vatkaa joukkoon sitruunamehu, sinappi ja öljy. 2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta lävikössä
Terrininhän voi tarjota joko kylmänä tai lämpimänä, mutta jotenkin lämpimän ruoan kanssa on sellainen juttu, että se saisi muistuttaa alkuperäistä raaka-ainetta enemmän, tässä siis lohta
olen pohtinut itse jo jonkin verran mitä ihanaa syömme pyhien aikana ja ajattelin tässä tuumatessani jakaa teille muutaman ruokavinkin pääsiäisen varalle, jos ette ole vielä itse lyöneet menuja lukkoon
Lohen ei pidäkään olla läpikypsää, vaan hieman haaleaa keskeltä. Jauha mustapippurit, valkopippurit, viherpippurit, rosépippuprit ja korianterinsiemenet morttelissa hienoksi pulverimaiseksi jauheeksi, sekoita yhteen paprikajauheen kanssa
Ja heti alkoi päässä raksuttaa, että koska makeiden vohvelien kanssakin on aina hilloa ja kermavaahtoa, niin pitäähän suolaisenkin vohvelin kanssa jotain tarjota