Daim on parasta suklaata mitä tiedän. Joten siitä kokeilin tehdä daim-mokkapaloja ja tuli tosi hyviä. * voit halutessasi myös tehdä niin, että ripottelet daimit pohjan päälle ja kaadat keitetyn seoksen daimien päälle, jolloin saat varmasti daimia joka puolelle tasaisesti
Ohje on aika pitkä, joten kakku on hyvä tehdä esimerkiksi kolmen päivän aikana siten, että ensimmäisenä päivänä paistaa pohjat, toisena täyttää kakun ja kolmantena koristelee
Eli tätä voin huoletta tehdä uudestaan. Pätkis -mokkapalakakku, kylläpä meikkis taas keksi kakulle nimen, kunnon nimihirviö, mutta hei eihän se nimi miestä pahenna vai menikö se sananlasku ees noin, no enivei
tuollaiselta, mitä ohjeessa olevassa kuvassa, jossa täyte pysyy vatkaimessa. Silloin ihastuin niin paljon tuohon suklaiseen, pursotettavaan kuorrutukseen, että päätin tehdä sellaista mahdollisimman pian uudestaan
Kakku on helppo ja nopea tehdä, enhän mä muuten tätä ois tehnytkään. Tämä on coffee cake, eli kahvikakku, eli kakku jonka tekemiseen et tarvitse kahvia