Munakokkeli, rumasta nimestään huolimatta, todistaa tämän täydellisesti. Tämä suussasulavan pehmeä ja maukas munakokkeli antaa puhtia sumuiseenkin kevätpäivään
Munakokkeli on loistava tapa hävittää kananmunia. On tärkeää muistaa, että miedolla lämmöllä kypsytys ja hento pannun heiluttelu ovat avaintekijöitä onnistuneeseen mehevään munakokkeliin
Homman nimi on siis se, että munakokkelia voit valmistaa nopeasti ja vaivattomasti mukissa. Kypsennys tapahtuu mikrossa, joten voit vaikkapa samalla tuusailla aamiaisleivät itsellesi ja murusellesi valmiiksi
Tähän päivään asti olen tehnyt munakokkelia vaihtelevin reseptein tai ihan lonkalta, mutta nyt päätin tehdä vähän taustatyötä, sillä halusin löytää vinkit siihen, miten saan munakokkelista ihan täydellistä
Minulla on sama ongelma kuin monen suomalaisen hotellin aamupalakokilla, en osaa tehdä ihanan pehmeää munakokkelia vaan se kypsyy ja kuivahtaa aivan tönköksi
Tämä makuyhdistelmä toimii, vaikka se onkin ehkä oudon kuuloinen, ja ajatus munakokkelista pihvin kanssa ei joitain houkuttele, mutta tämä todellakin toimii
Nosta maksat vadille ja kaada munakokkeli päälle, koristele persiljalla. 1. Anna maksojen sulaa puolittain, silppua ne karkeasti ja paista voissa pannulla, kunnes niissä on hieno väri pinnalla, mutta rosa sisus
Valmista munakokkeli miedolla lämmöllä, sekoittele koko ajan kunnes massa jähmettyy. Munakokkelin tulee olla hieman kermainen kun se kumotaan lautasille