Tänään minuun iski tunne, että oli pakko saada leipoa joku kakku. Idea tähän rusina-jogurttikakkuun lähti liikkelle siitä, kun satuin katsomaan jääkaappiin ja halusin tehdä jotain niistä aineksista, jotka olivat jo tarjolla
Ammumellit olivat itselleni täysin vieras tuttavuus ennen Lähiruoka & Luomu -tapahtumaa, joka järjestettiin huhtikuun lopulla Helsingin messukeskuksessa (lue juttu aiheesta toisesta blogistani)
Päätin kokeilla tehdä suolarinkilöitä, tuttavallisemmin brezeleitä, joina ne Saksassa tunnetaan. Maailman ihanimmat leivonnaiset-kirja tarjosi kivan reseptin jota sitten lähdin testailemaan - hyvällä menestyksellä
Ystävieni juhliin väsäsin tällä kertaa tällaisen juustokakun. -) Baileys-kakusta on monenlaista versiota, tungetaan taas yksi versio kaikkien jo olemassaolevien sekaan
Useimmat voileipäkakuista ovat joko liha-, kasvis- tai kalaversioita, ainakin tällaisen havainnon tein, kun etsin netistä vinkkejä broilerivoileipäkakun tekoon
Että mitä. Raparperia ja nyt on lokakuu. Kyllä. Pienten sattumusten kautta jouduin sulattamaan kesän jäljiltä pakkaseen pistämäni raparperit ja jouduin siis keksimään niille monenlaista käyttötarkoitusta
Tulipahan testattua perinteinen ranskalainen kinkkupiirakka, jonka pohjassa on rahkaa. Rahkapohja on erittäin toimiva ja tulos kuohkea, sopisi muihinkin piiraisiin pohjaksi
Kaveri täytti vuosia ja päätin leipoa sen kunniaksi jotain pientä. Tämä sai alkunsa ihan perus-banaanikakun reseptistä, joka tietenkin minun hyppysissäni lähti ihan muille raiteille, kuin mitä alunperin oli tarkoitus