Ohje. Tarjoa uunissa kypsennetty sorsa ja sorsankoipiconfit riistakastikkeen, palsternakkapyreen, paistettujen tattien tai ryöpättyjen kasvisten, esimerkiksi pinaatin, pikkuporkkanoiden ja retiisin kera
Kun vastaani internetin ihmeellisessä maailmassa tuli Pierre Hermén macaron -ohje (Hermén ja Ladureén macaroneja pidetään parhaimpina), jossa käytetään italialaista marenkia, halusin kokeilla myös sitä
Ekalla kerralla paistoin kanin lihat luineen, ohjeen mukaan. Näin joskus vuosia sitten, jossain englantilaisessa ruokaohjelmassa, kun kanista tehtiin pataruokaa
Ohje on Glorian ruoka ja viini -lehden numerosta 17 (4/2003). Mustaherukkainen valkosuklaakakku. Alkupalojen, suppilovahverokeiton, herkullisten rapujen sekä kesäkurpitsanauhasalaatin jälkeen tämä mustaherukkainen valkosuklaakakku sai meidän rapujuhlavieraat sekä isännät ja emännät ihastumaan
Gratiinin ohje on sveitsiläisen keittiöguru Frédy Girardet’n laatima, mutta muokkasin sitä vähän. Kastikeohjeessa on kuitenkin suurustetta, koska liemen hauduttaminen sopivan sakeaksi ei nyt sopinut aikatauluuni
Mappien kätköistä löytyi ohje tämän päiväiseen pataan. Ohjeen alkuperä on taas kerran hämärän peitossa, kun en millään muista likemmäs 20 vuoden takaisia tekosia ja lehtiä, joista ohjeet on kopsattu