Kun vastaani internetin ihmeellisessä maailmassa tuli Pierre Hermén macaron -ohje (Hermén ja Ladureén macaroneja pidetään parhaimpina), jossa käytetään italialaista marenkia, halusin kokeilla myös sitä
Mittaa mustaherukkahyytelö toiseen astiaan, notkista lusikalla sekoittaen. Sen aidon ja alkuperäisen tiramisuherkunkin ohje tulee vaahtikseen kyllä, mutta ensin siitä raikas muunnelma
Mustaherukkahyytelö ja hillosipulit piristävät ateriaa, samoin kuin raikas salaatti. Gratiinin ohje on sveitsiläisen keittiöguru Frédy Girardet’n laatima, mutta muokkasin sitä vähän
Mausta suolalla ja mustaherukkahyytelöllä. Mappien kätköistä löytyi ohje tämän päiväiseen pataan. Ohjeen alkuperä on taas kerran hämärän peitossa, kun en millään muista likemmäs 20 vuoden takaisia tekosia ja lehtiä, joista ohjeet on kopsattu. 2rkl voita3 sipulia0,5l tuoreita tai pakastettuja kantarelleja2-4 porkkanaa1-2tl suolaa2rkl mustaherukkahyytelöätuoretta persiljaa Leikkaa liha kuutioiksi tai osta valmiita kuutioita