Kattilassa porisevan seoksen siirappinen tuoksu on huumaava – nyt tehdään nekkuja. Jos sinulla ei ole paistolämpömittaria, tiputa nokare nekkuseosta kylmään vesilasiin
N. y. k. a. i. s. n. e. u. o. l. ä. r. m. ,. d. V. j. p. t. v. h. T. K. -. ö. B. (. f. ). g. P. J. O. S. I. _. E. U. 1. 9. 0. /. 2. 3. 4. b. L. A. ". _ l. d l. t l
Kiehuta ja sekoita pohjaa myöten niin, ettei nekkumassa pala pohjaan. Ota kattilan viereen lasillinen jääkylmää vettä, jotta voit kokeilla, onko nekkumassa valmista
Asia on päinvastoin kuten jo mainitsin vaahtokarkkien ja nekkujen postauksissa. Tänä vuonna olen tehnyt makeisia kotikeittiössä enemmän kuin kaikkina muina vuosina yhteensä
Nekkunamut. Nekkunamut. 1. Sekoita kasarissa kuohukerma, sokeri ja siirappi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna pulpahdella hiljalleen noin 40 minuuttia sekoitellen silloin tällöin
- Mannaryynien ansiosta tötteröt pysyvät pystyssä, kun kaadat niihin kuumaa nekkumassaa. - Jos mukiin muodostuu pallo, joka on pinnasta kova, mutta muotoiltaessa murtuu ja on sisältä sitkeä, on nekkumassa valmista
Leivoin mokkapaloja, korvapuusteja, nekkuja, pestorullia ja gluteenittomia appelsiinimuffinsseja. Eniten meni korvapuusteja, nekkuja, puolukkapiirakkaa, leipiä sekä porkkanakakkuja