Pilko omenat ja lisää ne tehosekoittimeen muiden ainesten kanssa. 125g omenaa, kuorittu. 64g Luumuja, Foodinin. 125g omenaa, kuorittu. 64g Luumuja, Foodinin
jos seos ei pysy koossa, voit lisätä omenamehua. jauha mantelit jauheeksi ja lisää omena joukkoon. lusikoi marinoidut omenat päälle ja painele, jotta ne menevät tiiviisti yhteen
Possunliha ja aprikoosit sekä possu ja omena ovat hyväksi todettuja yhdistelmiä mutta porsaanlihan kanssa sopii myös luumu ja päärynä ja tällä kertaa käytin luumuhilloa ja tuoreita päärynöitä ruokaan
Murenna juusto, pilko omena ja selleri pieniksi kuutioiksi. Aseta porosiivu pöydälle, leikkaa se kahtia, pinoa molempien puolikkaiden päälle juustopala, saksanpähkinä ja luumu, rullaa nyyteiksi ja aseta tarjoilulautaselle saumapuoli alaspäin
Rakastan toki ruokaa, mutta jos minulla on 30 minuuttia aikaa syödä aamiaista niin minulla on 30 minuuttia aikaa nukkua pidempään ja sitten 15 sekuntia aikaa syödä omena ja kourallinen manteleita juostessani bussipysäkille. 2dl kuivattuja hedelmiä (kookosta, aprikoosia, luumuja, banaanilastuja). 15 sekuntia aikaa syödä omena ja kourallinen manteleita juostessani bussipysäkille
tai muuta haluttua täytettä esim luumua. Tällä kertaa omenainen maku tulee pakastetuista omenalohkoista, mitkä lisäsin sinappisen kermakastikkeen sekaan