Villiruoka villitys ei ota laantuakseen. Yltyy vain. Viikonloppukokki oli villiyrttikokkina sen verran, että koristeli suklaamoussen ketunleivän kukkasilla
) Lisää seokseen myös paahdetutmantelit, oliivit, hienonnetut sipulit ja yrtit. Vaikka keitinvedessä oli suolaa, olivat suolaiset oliivit hyvä lisä salaatille
) Lisää seokseen myös paahdetutmantelit, oliivit, hienonnetut sipulit ja yrtit. Vaikka keitinvedessä oli suolaa, olivat suolaiset oliivit hyvä lisä salaatille
(*Söin ja join ilmaiseksi). Riesling ja Spätburgunder -viikot ovat taas täällä. Nimensä mukaisesti tapahtuman idea on esitellä saksalaisia Rieslingejä ja Pinot Noireja eli Spätburgundereja
(*Pernod Ricard Finland tarjosi päivän aterioineen, matkoineen ja majoituksineen). Miltä kuulostaisi useiden tuntien illallinen, jonka takana ei ole vain yhtä, vaan useita Michelin-kokkeja
Erikoista, miten samallakin reseptillä voi saada joka kerta erilaisen lopputuloksen. Toki asiaan voi vaikuttaa myös se, ettei lue reseptiä kovin huolella
Paahda pinjansiemenet/mantelit kuivalla, kuumalla pannulla sekoitellen. Jos minun pitäisi kuvailla yhdellä sanalla vuosiani 2002 – 2006, se olisi pestopasta