Kaikkein maukkainta parsasta tulee joko grillissä, uunissa tai pannulla paahtamalla. Sulata pannulla voi ja paista valkosipulin paloja siinä hetken aikaa
Villiparsaa täältä nyt on ihan turha etsiä, eikä omassa puutarhassakaan parsa ole vielä lähtenyt kasvuun, mutta kaupan parsoja jääkaapissa oli taas nippu
Atrian Kulinaari ohuen ohut kylmäsavukinkku on elegantti ja aivan ihanan makuinen, joten sillä saa yksinkertaisen makupalan juhlavan aromikkaaksi, kuten alla olevassa reseptissä parsaan kiedottuna
Kuumenna sillä välin pannulla öljy ja lisää parsat, herkkusienet ja puolet valkosipulimurskasta. Käännä lämpö pienelle ja sekoita pannulla keskenään keitetty pasta, sienet ja parsa
Kuumenna pannulla tilkka öljyä. Parsaa & siitakesieniä miso–seesami-kastikkeella. kuumalla pannulla niin, että ne muuttuvat kauttaaltaan kullanruskeiksi
Ollessamme kuukauden reissulla Espanjassa en voinut olla ostamatta kaupasta tuoretta vihreää parsaa. Ajattelin kuitenkin että jotain muutakin siihen voisi lisätä kuin parsaa ja nappasin mukaan myös pekonia
Tällä välin sulata pannulla reilu ruokalusikallinen voita ja paahda kinkku rapeaksi, n. En pystynyt vastustamaan kiusausta kun näin espanjalaista luomuparsaa kaupassa
Kotimaista lähiparsaa saanee vuottaa kesäkuulle. 250 g parsaa. Keitä parsaa suolatussa vedessä 7-8 minuuttia, riippuen parsojen paksuudesta. 250 g parsaa
Kuha sai kaverikseen parsaa ja mamman vinkkaamaa sitruunaista voikastiketta. nippu parsaa eli noin 3 parsaa per annos. Keitä parsaa suolalla maustetussa vedessä noin 3-4 minuuttia