-. -. -. -. -. -. -. -. K. o. s. k. a. ä. i. t. e. n. p. v. u. l. r. j. m. h. ,. y. T. g. S. J. c. d. b. (. Y. R. 5. /. 1. 0. ). 2. G. ö. L. O. V. M. 3. 7. d l
-. &. -. -. P. a. r. s. o. n. m. e. i. l. ä. j. y. t. v. h. p. k. d. u. ,. S. L. ö. J. T. G. R. V. K. I. 4. 6. 3. 0. g. 2. N. 5. M. 1. /. O. H. b. c. d l
Pääsiäiseen saa näin tyylikkään ja helpon juhla-aterian. Olen ollut kahdesti aikaisemmin Atrian kampanjoissa mukana, jolloin valmistin puolukka-taatelimarinoitua kalkkunafilettä ja perinteisen jouluaterian (rosollileipää, joulukinkkua, puolukka-rahkajäädykettä sekä joululaatikoita)
-. -. -. -. -. -. S. i. k. a. o. l. t. r. u. s. p. e. ä. n. L. ö. y. h. v. j. V. ,. T. m. (. ). N. O. b. c. 1. d. 2. 0. g. 8. 4. f. M. 5. K. J. P. R. A. d l
Seesami-Sriracha-kanaa ja porkkanoita. Pannulla paahdetut porkkanat, rapea kana yhdistettynä sopivan tuliseen kastikkeeseen tarvitsee seurakseen vain keitettyä riisiä, ja täydellinen nopea perjantai-illan ruoka on valmis
Petite tender Parsa-päärynäsalaatti ja persilja-voipottuja ». 1 pkt parmesan-juustoa. More from my site3 x kanttarelliKurkuma-couscous kaikilla mausteillaSitruunakana ja tomaattisalaattiParsa-päärynäsalaatti ja persilja-voipottujaFalafel-pullat, jogurttikastike ja musta riisiLemon curd eli sitruunatahna. 1 pkt parmesan-juustoa
Ihanaa, tankoparsaa saa taas edullisesti lähes kaikista kaupoista. Parsaa voi valmistaa lukemattomilla eri tavoilla ja aloitan valmistussarjan tällä helppoakin helpommalla reseptillä
-. -. -. -. A. i. n. a. y. h. t. ä. L. u. r. C. l. d. e. p. s. m. j. o. v. k. J. ,. V. c. T. O. Q. U. I. E. S. N. (. 6. ). K. 1. ö. 4. 5. 0. g. D. x. 2. P. 3. M. b. q. m l
Kaupallisessa yhteistyössä K-Ruoan kanssa. Nyt oli heti päästävä maistelemaan uutuustonnikaloja, joissa makuina ovat eksoottiset inkivääri-seesami ja thaibasilika
-. &. -. -. -. -. J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
Gratinoi parsoja 200-asteisessa uunissa noin 15–20 minuuttia. Gratinoidut parsat sopivat alkuruuaksi sellaisenaan, mutta ovat myös loistava lisuke kalan kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.