parsakaali (aivan ehdoton suosikkini paahdetuista kasviksista maun puolesta). kukkakaali. Kevät on jo tuloillaan, vettä tippuvista räystäistä päätellen tänne Pohjois-Suomeenkin, mutta kesäisen kevyet salaattiannokset saavat vielä odotella
Kukka- ja parsakaalia tulee usein syötyä kypsennettyinä, jolloin osa vitamiineistakin katoaa. Jos teet salaattia reilun satsin, voit hyvin säilöä loput siitä odottelemaan seuraavaa päivää
pinaatti, kukkakaali, lehtikaali, parsakaali, salaatit. Kanaa tai lohta, keitettyä parsakaalia ja salaattia TAI jauheliha-munakoiso-kidneypapuvuokaa tms
Kukkakaalin kaveriksi pääsi parsakaali. Irrota kukkakaali nupuiksi. Salaatti muodostuu vakiona pysyvästä pohjasta, johon voi lisätä tai olla lisäämättä melkein mitä tahansa
Irrota kukkakaalista ja parsakaalista kukinnot. Keitä parsakaalia ja kukkakaalia suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia. 250 g parsakaalia. 250 g kukkakaalia
Uutisiin tulee säännöllisin väliajoin keskustelua siitä muten kaupoissa revitään milloin parsakaalin varret, milloin lehdet kukkakaalista ja seuraavalla kerralla onkin vuorossa ananaksen lehdet