Nokkosen peltileipä Yksi lempinokkosherkuistani on leipä, oikein muhkea, pehmeä ja erittäin maukas. Peltileipä ei lopu ihan hetkessä, mutta melkein Sokerivaltakunta
Mehevä peltileipä Alusta taikinaan loput jauhot vähitellen ja lopuksi pehmeä voi. Uusimmassa Maku-lehdessä oli erilaisia leipäohjeita Ankan reseptikirja
Peltileipä ja rahkajuustoPehmeäpeltileipä. Kylläpä nyt osui kokeilu kohdalleen. Aivan älyttömän hyvää ja helppoa. Taikinaa ei tarvitse vaivata, sekoittaa vaan Samettipupun porinoita...
Pehmeä leipä | Suolaista herkutteluaPeltileipä / Dinner Rolls / Fake Milk Bread. Internetin ihmeellisessä maailmassa törmäsin joskus aasiassa erityisen suosittuun milk breadiin
Juusto-pähkinäruudut Taikina saa jäädä pehmeäksi. Siirrä kypsä peltileipä jäähtymään leivinritilälle. Lisää mehun joukkoon hunaja ja suola Maku.fi
Pehmeä peltileipäPehmeää, herkullista, terveellistä. Aamupäivän iloksi tein hetken mielijohteesta pellillisen leipää. 5 dl vettä3/4 tl suolaa 2 rkl siirappia1 pss kuivahiivaa10 dl jauhoja (laitoin 5 dl vehnäjauhoja, 3 dl spelttijauhoja ja 2 dl kaurahiutaleita) ½ dl rypsiöljyäPinnalle Vaniljataivas
Pehmeä peltileipä. Tämä on mukava leipä tehdä, jossei halua tai jaksa muotoilla vaikkapa sämpylöitä. Tässä leivässä nimittäin levitetään vain taikina pellille, ei muotoilla sen paremmin mitään Kanelitytön kakkuparatiisi
PEHMEÄ PELTILEIPÄ N. 16 kpl 1. Sekoita vesi ja jogurtti ja lämmitä reilusti kädenlämpöiseksi (42 astetta). Sekoita kaurahiutaleiden joukkoon kuivahiiva ja lisää seos nesteeseen kalevink1
Helppo kaurainen peltileipä Leipä oli todella pehmeä ja muhkea. Muistin joskus aikoinaan tehneeni peltileipää ja nyt olikin samanlaisen vuoro Suklaapossun leivontablogi
Juhannusbuffet Levitä tarjoiluvadille rucola, aseta päälle pehmeän napakat porkkanat ja tiristetyt tomaatit ja ripottele siemenet päälle Helmin HeVi-osasto
Peltileipää Taikina saa jäädä pehmeäksi. Jos pitää saada nopeasti valmistettua jonkinsortin leipää, peltileipä sopii siihen tarkoitukseen mainiosti Jennan keittiössä
Peltileipä Alusta taikinaan vielä sen verran jauhoja, että taikina on pehmeän kimmoisaa ja irtoaa kulhon reunoilta Yhteishyva-ruoka.fi