Lihaisa pyttipannu100-200g kaalia suikaleina1 sipuli100g pakastevihanneksia150g pekonisilppua½ pakettia nakkeja½ pakettia lihapulliajuustoraastettaKuullota kaali ja sipuli pehmeiksi pannulla, lisää pakastevihannekset ja pekoni, ja lopuksi nakit ja lihapullat pilkottuina
Näiden lisäksi perinteisen aamiaspöydän nakit, pekoni, munakokkeli, croissantit ja paahtoleivät sekä jälkkäripöydässä muun muassa karkkeja, kakkua, hedelmiä ja juustoja
Broileripekoni sopi mukaan rapeutta antamaan ja uutuusnakeista ja makkaroista valitsin tällä kertaa Mustapippuri-Merisuolanakin ja Feta-pinaattimakkaran
Ja pekoni (ja välillä myös nauravat nakit) kuuluvat meillä ehdottomasti kunnon aamupalapöytään. Normaalit arkiaamut sujuvat aina itsellä saman kaavan mukaan - herätyskellon soidessa ylös, vessaan, hammaspesu, vaatteet päälle, iso lasillinen vettä naamariin ja lenkille
), mutta jos jostain syystä ette tykkää pekonista jauhelihakin tai nakit toimivat ihan hyvin. Kastikkeeseen lisäsin pekonia, koska tiedän että se antaa hyvän maun ja sopii erinomaisesti kaalin kanssa (minkä kanssa pekoni ei kävisi
Suosittelen suolan lisäämistä harkita vasta keiton valmistuksen loppupuolella sen jälkeen kun makkarat, pekoni ja nakit ovat lisättyjä keittoon, koska niistä tulee riittävästi suolaista makua)
Lisää mukaan pekonipalat. Pilko nakit siivuiksi ja ruskista ne öljyssä. Lisää nakit keittoon. Borssikeitto, venäläinen punajuurieitto2-3 keskikokoista punajuurta2-3 porkkanaa1 iso sipulireilu lohko valkokaaliaöljyä kuullottamiseen100 g pekoniasuolaa2 laakerinlehteä1 rkl kokonaisia maustepippureitavettänoin 0,5 dl viinietikkaa(etikkapunajuurten lientä)muutama nakkismetanaa tarjoiluunRuskista pilkottu pekoni omassa rasvassaan
Tosi hyvää yhdistelmä on pekoni ja nakit. pekoni, porsaan suikaleet, naudanliha tai nakkeja mitä monipuolisempi lihavalikoima sitä maukkaampi keitosta tule
Englantilaisesta aamiaisesta tulevat mieleen pekoni, munakas, pavut ja makkarat. Nakit ja muussi eli sausaga and mash tai bangers and mash, rakaalla lapsella on monta nimeä