Sekoita piimään kaljamaltaat ja puolet. leipää ei voita mikään kaupan leipä, sillä itse tehtyleipä on niin tuoretta ja aitoa ja vastapaistetun leivän tuoksu on vastustamaton
Perinteisin resepti tehdään piimään, mutta sen lisäksi olen sitä valmistanut milloin appelsiinimehuun ja milloin mihinkin saatavilla olevaan nesteeseen
Tämä netistä bongattu Teresa Välimäen ohjeella tehtyleipä on helppo tehdä ja kerralla kannattaa valmistaa parikin leipää, joista toisen voi sitten pakastaa
Mekin olemme ihastuneet tähän reseptiin ja useampi leipä on jo tehty ja syöty. Edellisessä julkaisussani lupailin, että julkaisen joulunalla tehtyjen leipien ohjeita blogissani
Nostatuskori on siis luonnonmateriaaleista tehty kori, joka on erinomainen leivän leivontaan. Vapaapäivänä aloitin leipomisen jo aamutuimaan, sillä halusin tehdä jotain hyvää leipää
Aito perinteinen amissien ystävyysleipä on vain juureen tehtyleipä, josta jaetaan myös sairaille ja tarvitseville, kanelilla, sokerilla, rusinoilla, pähkinöillä sun muilla ei siis ole asian kanssa tekemistä
Sellaista makeaa, tummaa, tähtianiksella maustettua leipää söin nimittäin vuosi sitten Natura-ravintolassa, ja hyvin, hyvin monta palaa sitä santsattuani kävin kysymässä kokeilta, miten leipä on tehty