Tee yksi piirakka kerrallaan, jotta ensimmäinen ehtii kohota riittävästi paistoon mennessä (n. Ohjeen soijajauhojakin löysin kaupasta, mutten viitsinyt ostaa yli puolen kilon säkkiä yhtä desiä varten
Nosta ummistettu piirakka pyyhkeen päälle kohoamaan. Anna psylliumin turvota hetki ja sekoita sen jälkeen joukkoon kananmuna, soijajauho, ksantaani ja puolet jauhoseoksesta
4 dl kädenlämpöistä vettä (+ 37 astetta)½ tuorehiiva1 rkl sokeria1 tl suolaa2 tl psylliumia (löytyy isommista marketeista leivonnaishyllystä)1 kananmuna (tai vastaava määrä kananmunankorviketta, jos haluat vegaanisen version)1 dl soijajauhoa½ tl ksantaania (löytyy isommista marketeista leivonnaishyllystä)8-9 dl vaaleaa gluteenitonta jauhoseostaTEE NÄIN. 2) Sekoita joukkoon kananmuna, soijajauho ja puolet jauhoseoksesta. 8) Laita piirakka lepäämään liinan alle. Tavallinen taikina (jos teet tavallisen version, tee taikina ennen täytettä)4 dl kädenlämpöistä vettä (+ 37 astetta)½ tuorehiiva1 rkl sokeria1 tl suolaa1 dl soijajauhoa8-9 dl vehnäjauhojaTEE NÄIN. 2) Sekoita joukkoon soijajauho ja puolet jauhoista. 8) Laita piirakka lepäämään liinan alle. 4) Laita valmis piirakka talouspaperin päälle valumaan