Kiinnitin delfiineille vielä suklaasilmät sokerikuorrutteen avulla. Marmoroidut pikkuleivät. Nosta pikkuleivät ohuen lastan tai palettiveitsen avulla leivinpaperoidulle uunipellille
Pikkuleivät maustetaan kardemummalla. Jäähdytä ja pursota suklaasilmä. Olen tullut siihen tulokseen, että pitkä vaahdottaminen (15-20 min) on todella tärkeää, jotta pikkuleivät pysyvät hyvin muodossaan
Ohje on peräisin jostakin vanhasta Kodin Kuvalehdestä nimellä Wieniläiset suklaasilmät. Alkuperäisessä ohjeessa pikkuleivät on pursotettu, mutta minulla ei ole sellaista pursotinta, jolla onnistuisi pikkuleipien pursottaminen
Itse olen nykyisin tehnyt näistä tosi pieniä, sillä pikkuleivät leviävät uunissa. Alhaalla perinteisetSuklaasilmät175 g margariinia tai voita2 dl sokeria2 tl vanilliinisokeria1 muna100 g taloussuklaata1 dl perunajauhoja3½ dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhettakoristeluun ranskalaisia pastillejaVaahdota rasva ja sokerit
KookospikkuleivätTeinpikkuleivät TaikinaTaivaan ohjeella. Ylioppilaan pikkuleivätTein Kinuskissan ohjeella nämä ylioppilaan pikkuleivät, ikään kuin kertana kiellon päälle