Pirkka lohirulla reseptejä

Vähän vielä joulua ja pikkusuolaista Uuden Vuoden juhlintaan

Vähän vielä joulua ja pikkusuolaista Uuden Vuoden juhlintaan

VIIPALOI lohirulla ja koristele esimerkiksi tillillä ja sitruunaviipaleilla. Ohje ruoka Pirkka lehdestä 47-48/19. 2009Lohi-juustorulla15 annostaPOHJA100 g voita1½ vehnäjauhoja5 dl maitoa½ leivinjauhettaripaus suolaa3 kananmunaaTÄYTE½ rs Pirkka kevyt maustamatonta sulatejuustoa(itse käytin tämän tilalla 200 g maustamatonta tuorejuustoa)½ rkl piparjuuritahnaa (tai maun mukaan)1 dl hienonnettua tilliä150 g kylmäsavulohiviipaleita½ punainen tai vihreä paprika(ripaus mustapippuria)KIEHAUTA voi ja jauhot kattilassa