T. ä. n. o. l. i. h. a. p. e. k. r. s. +. v. ,. j. t. m. S. y. u. f. J. d. ö. E. ). H. /. N. -. P. L. M. I. Ö. Ä. O. A. K. (. 9. 2. 5. g. 1. 4. 0. b. d l. t l
2 pss kuivahiivaa. 2 pss kuivahiivaa. Teki mieli sämpylöitä ja aamupuuroakin oli jäänyt yli. Sämpyläjauhoja ei ollut kaapissa tarpeeksi, mutta laitoin kaikkea muuta mitä sattui olemaan
M. o. i. T. e. n. K. a. k. r. m. v. h. d. l. -. b. g. s. j. p. ä. y. ö. t. O. u. D. I. ,. 2. 5. S. A. 8. 9. 7. ". J. P. 3. 1. /. (. +. 4. ). V. L. 0. u l. d l. t l
Jos käytät tuorehiivaa, liuota se sekaan tässä vaiheessa. Porkkanasämpylät säilyvät kauemmin pehmeinä, jos laitat ne paiston jälkeen keittiöpyyhkeen sisälle
Yrtti-porkkanasämpylät (n. 1 pussi kuivahiivaa. 1 pussi kuivahiivaa. Edellisessä postauksessa jo kerroin, että viikonloppuna nautiskeltiin itse tehdyistä sämpylöistä
Olen itse tyytyväinen tähän ohjeeseen ja nautin siitä että sämpylöitä voi tehdä nopeasti, ilman että tarvitsee odottaa kohottamista tai sen koommin vaivailla
Gluteenittomat porkkanasämpylät. Viime sunnuntaina iski hirveä leipomisvimma ja aiemmin jakamani omenapaistoksen lisäksi tulikin sitten pyöräytettyä vielä kaapissa olleista Provenan kaurajauhoista ja porkkanoista sämpylöitä