Olin ostoksilla Sokoksen ruokapuolella, ja katselin ihanaa sienivalikoimaa, toinen toistaan kauniimpia portobelloja ja siitakesieniä ihan vain irtona, sait valita suosikkisi
Pese siis portobellot, kuutioi ja lisää pataan sieni kerrallaan. Sieniä on sen verran, että ne kannattaa lisäillä yksitellen, jolloin ne vetäytyvät kasaan tehden tilaa seuraaville – muuten voi tulla melko ahdasta padassa
Minulta oli jäänyt muutama ylimääräinen sieni marinoituna kaappiin, ja ne uppoavan loistavasti tällaiseen ruokaan hiukan tuomaan rakennetta ja täytettä
Crostini misti, joissa makuina tomaatti-sipuli, oliivi, maksa ja sieni. Näistä kulhoista löytyi paahdettua portobelloa, kesäkurpitsaa ja paprikaa (8 €) sekä paahdettua ruusukaalia, pinjansiemeniä ja viinirypäleitä (8 €)
Sienirisotto 5. - 100g siitakesieniä. - 1 iso portobellosieni. 100g siitakesieniä. 1 iso portobellosieni. Täytyy tunnustaa,että en ennen tätä päivää ollut koskaan tehnyt risottoa