Tämäkin possunniska tuli niin herkulliseksi, että jaksoimme syödä tätä peräti kolme päivää. Minulla on tapana antaa uunin porottaa tuon kaksi tuntia ja viimmeisen tunnin annan sitten padan olla vain ilman lämpöä uunissa
Breseerattu ibericopossunniska. Kun iberico kahlaa kolmisen tuntia uunissa espanjalaisessa Riojan alueen punaviinissä, sopivin yrtein, niin lopputulos on takuuvarma hitti
Esimerkiksi possunniska sopii tarkoitukseen mainiosti, enkä oikein ole karitsan lavalle keksinyt parempaa valmistustapaa kuin hauduttaa se ylikypsäksi ja riipiä ohuiksi suikaleiksi
Laita niskapala uunipataan. Kun liha on kypsynyt, ota pata uunista ja nosta niska pois liemestä. 1 kg possunniskaa. Anna jäähtyä ainakin tunnin verran, jotta niskasta voi leikata veitsellä 4-5 pihviä. 1 kg possunniskaa
Kilon possunniska, eli kassler-paisti (maustamaton). Tämän viikon kokkailuna oli Pulled Pork uunissa. Uunissa paisti pöhisi, paperin sisällä reilut kuusi tuntia
Karamellipossun valmistus aloitetaan päivää ennen sen tarjoilua. 500 g possunniskaa. Kiehauta kaikki haudutusliemen aineet yhdessä kattilassa kunnolla, lisää kokonainen possunniska liemeen ja hauduta kattilassa tai uunivuoassa uunissa noin 160 asteessa 3-4 tuntia, kunnes liha on pehmeää ja ylikypsää. 500 g possunniskaa
Nosta possunpalat talouspaperin päälle, että ylimääräinen rasva imeytyy pois. Sekoitin silputun korianterin, chilin ja riisiviinietikan erillisessa kipossa, josta kukin sai ripotella sitä pöydässä possun päälle