Punasipuli hilloke reseptejä

Punasipulihilloke

Punasipulihilloke

Punasipulihilloke on yksi jouluperinteistämme - se vain on niin hyvää. Suikaloi punasipuli, laita suikaleet kattilaan
Cocktail-leipiä ja rapupastaa

Cocktail-leipiä ja rapupastaa

Hienonna myös punasipulihilloke tai paloittele sienet. Versiossani vuohenjuusto vaihtui tuorejuustoon, oliivit korvautuivat punasipulilla, sekä tuoreella että hillokkeella
Suppilovahverohilloke

Suppilovahverohilloke

Pilko punasipuli pieneksi. Suppilovahverohillokeen ohje on joskus aikanaan Hesarista mukaan tarttunut ja hyväksi havaittu kasvisherkku
Sipulihilloke

Sipulihilloke

Hilloke maistuu liharuokien lisäkkeenä. 1. Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi tai hienonna ne. 2. Kuullota sipulit öljyssä
Punajuurihilloke

Punajuurihilloke

Laita raaste kattilaan silputun punasipulin kanssa. Tarjoa hilloke kylmänä tai lämpimänä esimerkiksi lampaanlihan kanssa
Punasipulihilloke

Punasipulihilloke

Tarjoa punasipulihilloke juustojen kanssa. Kuori ja hienonna punasipulit. Hilloke sopii hyvin myös liharuokien lisäkkeeksi
Aromikas punasipulihilloke

Aromikas punasipulihilloke

Pari vuotta sitten sain siskoltani joululahjaksi purkillisen tätä upean makuista punasipulihilloketta reseptin kera ja siitä saakka sen valmistus on ollut to-do -listallani
Rhubarb season

Rhubarb season

Hienonna punasipuli. Raparperi-punasipulihilloke 1/2 l raparperipaloja1 pieni punasipuli1/2-1 isoa chiliä1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna2 rkl vettä2 1/2 dl hillosokeria1
Punasipulihilloke

Punasipulihilloke

Kuori ja halkaise punasipulit. Pane valmis hilloke puhtaaseen, kannelliseen tölkkiin ja säilytä jääkaapissa

Entrecôte snacks

Yhdistä pienessä kattilassa punasipulit, timjami, sokeri, tabasco ja etikka. Hilloke sakeutuu vielä jäähtyessäänkin

"HUH HUH"

Erikoistehtäväni oli valmistaa OLO-ravintolan reseptillä á la carteannoksen lisukkeena tarjottava punasipulihilloke
Syksyinen punasipulihilloke

Syksyinen punasipulihilloke

Punasipulihilloke. Loistavan lisukeen esimerkiksi liharuuille saa esimerkiksi valmistamalla punasipulista hillokkeen

Nokka

Ensimmäinen ruoka oli nimeltään Puulavesi ja se sisälsi perunablinin, muikunmätiä, punasipulia ja smetanaa