2 dl kookoskermaa. Sulata raakakaakaovoi hennossa vesihauteessa nestemäiseksi (varo kuumentamasta yli 42 asteiseksi), kaada kookoskerma astiaan, jos se on kovin jäykkää voit myös sekoitella sitä hennossa vesihauteessa, jolloin saat koostumuksesta juoksevampaa. bonne, herkku, maidoton, raakasuklaa, raakavalkosuklaa, sokeriton, trooppinen sose, valkosuklaa, vegaani, yhteistyö 2 dl kookoskermaa
Pinnalla oleva suklaakuorrute on valmistettu avokadosta, raakakaakaojauheesta, johon lisäsin vielä kermaisuutta kookoskermalla ja maustin appelsiinilla
pinnalle rouhittua kaakaomassaa (tai raakasuklaata). Lisää sekaan vaahterasiirappi, leivinjauhe ja kookoskerma ja jatka seoksen sekoittamista, kunnes se on sileää toffeeta
raakasuklaalla tai vaahdotetulla kookoskermalla. Sain asiakkaaltani pyynnön kehitellä kakkuresepti, johon hän voisi käyttää hankkimaansa raakakaakaojauhetta ja kookosjauhoja
Lusikoi sekaan myös jähmeä kookoskerma. 1 dl kookoskermaa eli kylmässä olleen kookosmaitotölkin jähmeää osaa. 170 g raakasuklaata (tai 150 g raakakaakaomassaa ja 2 rkl raaka hunajaa tai agavea)
Kyseessä ei ole raakakakku, sillä täytteessä on kookoskerman lisäksi luonnonjogurttia. 2,5 dl kookoskermaa (säilytä kookosmaitoa/kermaa jääkaapissa ja käytä siitä vain jähmettynyt osa). gluteeniton, kaakaonibs, kahvikakku, raakasuklaa 2 dl gluteenitonta herkku mysliä (ohje täällä) suosittelen laittamaan myslin sekaan hieman rusinoita tuomaan makeutta. 2,5 dl kookoskermaa (säilytä kookosmaitoa/kermaa jääkaapissa ja käytä siitä vain jähmettynyt osa)
Raakasuklaapiirakka. Cashew/kookoskerma tuo kyllä täytteeseen riittävää pehmeyttä. Koristele halutessasi esimerkiksi kookoslastuilla, raakasuklaarouheella ja kotimaisilla puolukoilla
Halutessaan voi kakun kanssa tarjota vaniljalla maustettua kookoskermaa. 250g hyvää tummaa suklaata//raakasuklaata. 250g hyvää tummaa suklaata//raakasuklaata
Viime viikkoina olen hieman sortunut niin sanottuihin "terveyshömpötyksiin", ja sen seurauksena olen alkanut tekemään itse raakasuklaata (resepti tulossa
Kaakaovoi jähmettyy kylmetessään ja sillä nimenomaan esimerkiksi raakasuklaa saadaan pysymään ”koossa”, vastaavasti sitä voi käyttää esimerkiksi raakakakkujen täytteiden seassa auttamaan hyytymistä