Ranskalaiset krepit suklaakastikkeen keraKrepit ovat ranskalaisia lettuja, jotka ovat ohuempia kuin perinteiset suomalaiset letut ja ne voidaan tarjota joko suolaisen tai makean täytteen kanssa Macarons & Madeleines
Crêpes Nutella, Nutella krepit Täytä krepit ohuelti Nutellalla ja taita ne puoliksi ja vielä puoliksi, jotta ne näyttävät kolmioilta Meri's cups and cakes
Rakas Pariisi vol.1: Kreppejä, hanhenmaksaa ja harhailua Asiakaspalvelu, bistro, hanhenmaksa, kivipiira, krepit, kreppi, lätyt, letut, linnut, makeat krepit, Makuja maailmalta, Pariisi, Pariisin bistrot, Pariisin hotellit, Pariisin ravintolat, Parsa, Ranska, Ranskalainen ruoka, suolaiset krepit, täytetyt krepit, täytetyt letut, viiriäinen, viiriäisenmuna Savusuolaa
Jauheliha-kasvistäytteiset krepitRanskalaiset ohukaiset eli krepit (crêpes) ovat kätevä tapa käyttää ruoantähteet/ylimääräiset ainesosat ja tehdä niistä täyttävä pääruoka Jupen keittiössä
Jälkiruoat Unohdettuina ovat hedelmäsalaatit, hillo- munakkaat, krepit ja uunijäätelöt. Jälkiruokia on valmistettu jo vuosisatoja Soul of the Man
Kreppejä, Gaston, kreppejä!Ranskalaiset huuhtelevat kreppinsä alas siiderillä. Perinteiset jauhelihatäytteiset krepit ovat nappivalinta kaikenikäisten illanistujaisiin Hellasoturi - äijähän kokkaa!