ranch, valkosipuli ja sour cream & onion. Vaikka ruislastut voisi napostella aivan sinällään suoraa pussista, keräsin neljä erilaista dippivaihtoehto, joista varmaan löytyy omaan makuun sopiva
Sekoita lopuksi smetana tai minun laittama dippikermaviili. 300 g valkosipuli marinoituja kananpojan suikaleita1 omena10 cm purjoa1 rkl öljyä1 1/2 tl currya1 l vettä2 kanaliemikuutiota1 pss (200 g ) pakaste maissia1 punainen paprika3 tl perunajauhoja (ohjeessa olisi ollut vehnäjauhoja mutta koska syöjinä oli keliaakikoita laiton perunajauhoja)chilijauhetta4 rkl smetanaa tai ranskankermaa ( minä korvasin tämän viikonlopulta jääneellä dippi kermaviililläoli maultaan taco. 300 g valkosipuli
Salaisuus piilee kuulemma oikeassa määrässä limeä ja ranskankermaa. Kuullota sillä aikaa öljyssä sipulisilppu ja pienennetyt valkosipulit sekä korianterinsiemenet, kumina ja chili
Kumoa tehosekoittimeen munakoiso, sipuli, valkosipuli, ranskankerma, timjami ja sitruunamehu. Munakoisotahna on levite, dippi ja täyte vaikkapa suolaisiin kääretorttuihin
Valitettavasti en myöskään onnistunut löytämään meikäläisistä etnokaupoista valmista heraa (arvelen, että urheiluosastojen proteiinijauhe ei ole ihan sopivaa kokkaukseen), mutta korvasin sen yhdessä reseptissä suositellulla ranskankerman ja maidon yhdistelmällä, jolloin ihan normimarketistakin sai kaikki dippiin tarvittavat ainekset