Jouduin tosin korvaamaan kanelin kardemummalla, jonka lisäsin taikinaan. Jos minun pitäisi nimetä yksi leivonnainen, joka kuvastaa lapsuuttani ja joka on minulle muita tärkeämpi, olisi se ehdottomasti äidin leipoma raparperipiirakka
♥ Ihan täydellinen yhdistelmä kermajäätelöä, kanelikastiketta ja kardemummaa. Raparperi-rahkapiirakka. Ja tämä jäätelö sopii ihan täydellisesti yhteen raparperipiirakan kanssa
Piirakassa on pehmeä pohja ja kardemummainen kauratoska päällimmäisenä on mukavan rapsakkaa. Raparperi-toskapiirakka ei varsinaisesti ole mikään uusi oivallus, mutta toskan tekeminen kaurahiutaleista mantelilastujen sijaan on kiva idea
Piirakkapohjaan antoi makua kondensoitu maito, kardemumma, vaniljasokeri, vadelmat ja raparperi. Laita ison vatkauskulhon pohjalle sokeri, vaniljasokeri, kardemumma sekä sulatettu voi
Lisää jauho-leivinjauheseos mukaan ja lisää kardemumma. tavallinen piirakka, vaan tämä oli vähän kuin piirakka nurinkurin vilivonkselis, raparperipaistoshan siitä sitten tuli