Mansikkaa, raparperia ja mascarponevaahtoa. Jo joskus tämän blogin alkuaikoina olen julkaissut artikkelin mansikoista ja mascarponevaahdosta ja tuo ohje on aina vain, vuodesta toiseen blogin suosituimpia
Raparperiviikon viimeinen ”virallinen” resepti. Jälkkäriksi alkujaan ajattelin, mutta itse olen kyllä huitaissut kupillisen gluteenitonta raparperivispipuuroa napaan heti aamutuimaan
P. a. r. i. v. k. o. s. t. e. n. u. l. H. g. S. m. R. -. j. p. h. ö. ä. O. ,. T. y. I. c. E. d. (. f. ). 5. 3. /. 4. 1. 2. 0. K. M. V. N. L. A. d l. t l
V. i. k. o. n. l. p. u. m. e. s. ä. ö. r. j. a. L. t. d. v. M. y. h. ,. g. S. H. R. -. c. K. C. 2. E. T. N. D. –. J. 1. 5. 0. (. 4. ). 7. 3. /. F. P. k g. d l. t l
Ripottele lehtitaikinalevyille tomusokeria ja kauli levyt ohueksi. Laita lehtitaikinalevy leivinpaperin päälle ja levyn päälle leivinpaperi ja toinen levy sen päälle
1. Sekoita raparperit, vanilja ja sokeri kattilassa, anna vetäytyä 1-2 tuntia. 2. Kaada päälle viini, hauduta hiljalleen kunnes raparperit ovat pehmenneet
On mennyt viikko melkolailla vilkkaasti. Olen ollut siitä onnellisessa asemassa, että isäukkoni on voinut viettää kanssamme aikaa ja olen saanut aamusta asti niin sanotusti kädet vapaaksi taaperolta ja voinut keskittää tekemiseni rästihommiin