D Nou hätä, runebergin tortut onnistuvat ilman sitäkin, vaikka tällainen kaavoihin kangistunut ihminen meinasi vetää itkupotkuraivarit kauppoihin soitellessa aromin tiimoilta
K. a. n. s. l. i. r. u. o. j. m. e. J. L. R. b. g. k. t. y. ä. ö. d. (. ). 5. h. p. v. ,. F. A. /. -. T. M. N. I. E. f. 1. 2. U. S. B. G. O. 6. 0. 3. +. 7. P. V. 9. c. D. d l. t l
Runebergintorttuihin liittyy minulla oivallus. n tortut ovat vaan MAAILMAN PARHAITA. Siitä on jo kymmenisen vuotta, kun leivoin torttuja (itse asiassa viimeksi
Olihan näitä runebergintorttuja hehkutettava jo otsikossa. Paistamisesta voisi sen verran sanoa, että jos pidät erityisen paljon rapeista ulkokuorista, niin paista tortut ilman muffinipaperivuokia
Lisää jäähtyneisiin Runebergintorttuihin vielä kiiltävä hillosilmä. Perinteisin runebergintorttujen mauste on punssi, mutta myös rommilla tai konjakilla kostutetuilla tortuilla on kannattajansa
Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat vaahtoon vatkaten yksitellen. Lisää kuivat aineet. Mikäli kotoa/kaupasta ei löydy manteliuutetta tai et pidä sen melko voimakkaasta mausta, voit käyttää torttujen mausteena hyvin myös mantelilikööriä ja / tai kardemummaa