Tämä on niin edullista ja hyvää ruokaa, että ihan liian harvoin tulee tehtyä. Grillattuja tuoreita suomalaisia silakkafileitä salattipedillä, ruohosipulijugurttikastiketta ja espanjalaisia varhaisperunoita
Osa lapsistakin jopa tykkäsi ja pyysi lisää ruokaa. Onneksi meillä on joka päivälle kaksi ruokaa, jos joku ei välitä yhdestä niin aina löytyy vaihtoehto
Jostain ihmeen syystä aina näin keväällä minulle jostain syystä muodostuu suuri halu syödä silakoita vaikka perinteiset silakkamarkkinat ovat vasta lokakuussa mutta nyt kun meillä tässä viime päivinä on ollut vähän tarvetta lämpimälle lohdutusruoalle asian onkin ensimmäistä kertaa selitettävissä, jos se nyt mitään selitystä oikeasti edes tarvitsee mitä ruokaa milloinkin tekee mieli
Kaada seos kalojen päälle ja kypsennä ruokaa 200 asteessa 20-30 minuuttia. 1. Ripauta hiukan suolaa silakkafileille, taita ne kalan muotoon ja lado öljyttyyn vuokaan
Nosta silakkarullat purjohaudukkeen päälle ja kypsennä ruokaa 200 asteisessa uunissa 20 minuuttia. Levitä silakkafileet nahkapuoli alaspäin leikkuulaudalle ja mausta ne suolalla ja mustapippurilla
Oli ihana päästä laittamaan jonkin muun ideoimaa ruokaa ja valmiilla resepteillä. Se tunne, kun saa Anton&Antonin ruokakassin käteensä, on aika mahtava - jotenkin niin ylellinen, haltioitunut ja onnellinen