Ohje on aika pitkä, joten kakku on hyvä tehdä esimerkiksi kolmen päivän aikana siten, että ensimmäisenä päivänä paistaa pohjat, toisena täyttää kakun ja kolmantena koristelee
Hermé on julkaissut kokonaisen kirjan Ispahan-ohjeita. Ranskalaisissa ohjeissa käytetään alkoholiin uutettua ruusutiivistettä, sen puuttuessa olen käyttänyt ruusuvettä
Varakukkia ei ollut, sillä olin laittanut kaikki tuollaiset kukat kakkuihin, mutta onneksi löysin kaapista valkoisen ruusun, joka sai toimia varakukkana
Tein kakkuun myös sokerimassasta ison ruusun ja pienempiä kukkia ja lehtiä. BOSTONKAKKU OHJE. "Pari päivää harjoitteluja kameran edessä on nyt takana päin ja tänään meillä alkoivatkin sitten varsinaiset kuvaukset ohjelmaa varten
Asettele suikaleet kauniisti kehystämään pyöreää muotoa (ruusun terälehtien mallin). Olen tosi ylpeä hänestä ja se ei johdu piirakasta vaikka sekin oli ihana ja ohjeen jaan täällä teidän kanssa
Ruusun terälehdet tein tyllan. Englanninkielisiltä leivontasivuilta löytyy vinkkejä taikinan raidoitukseen ja Kinuskikissan sivuillakin taitaa olla paremmat ohjeet siihen
Ohje siis Leena-muorilta täältä ja kopioin sen myös tähän postaukseen. Pursota heti tähtityllalla ruusun malliseksi ja paista uunin yläosassa 180 asteessa 8-10 minuuttia
Käännä puolet taikinasta melkein omenoiden päälle ja käärri rullaalle etttä saat ruusun. Ohje. Näihin ihastuin heti kun näin kuvia näistä eripaikoista pitkin facea