1 kg rypsiporsaan niskaa. Hiero lihaan suolaa, valkopippuria ja tuoretta timjamia. Laita liha paistopussiin tai kannelliseen uuniastiaan ja anna maustua yön yli
300g HK maustamatonta rypsiporsaan filesuikaleita. 300g HK maustamatonta rypsiporsaan filesuikaleita. Mun vuoro oli tehdä ruokaa kun viettelin vapaapäivää pääsykokeisiin lukiessa
Tämä rypsiporsaan syömättömyys on minulle periaatekysymys, en halua syödä sitä, jollei sitä minulle jossain vahingossa tarjota tietämättäni, tämä on sama asenne joka aikoinaan teki minusta kasvissyöjän, perisuomalainen itsepäisyys, ja tässä kohtaan nyt saman asian, kova luu ei lankea ennen kuin polvet on hakattu tohjoksi, tai jotain mutta koska itse valmistan makkaraa joka kesä grillaamiseen, minua nyt kiinnostaa hyvin suuresti nämä kyseiset raaka-makkarat, vaikka ne ovat valmistettu rypsipossusta
- 800g rypsiporsaan suikaleita (meillä toinen maustamaton, toinen kermapippurimarinadissa). 800g rypsiporsaan suikaleita (meillä toinen maustamaton, toinen kermapippurimarinadissa)