Eilinen pataleipäni on valmistettu Meillä kotona -blogissa olleen reseptin pohjalta. 7 dl jauhoja (oma versioni oli 5 dl sämpyläjauhoja ja 2 dl hiivaleipäjauhoja). 5 dl sämpyläjauhoja
Tässäpä helppo ja todella paljon muunneltavissa oleva suolaisten muffinien resepti. Resepti oli jostain lehdestä kenties bongattu, mutta tein siihen omia muutoksia
Tästä ei nimittäin kotona tehty leipä paljon parane eikä resepti yksinkertaistu. Katso myös muut reseptini - vaihdan taikinapohjaa aina sen mukaan mitä kaapista löytyy
Sekoita mukaan mausteet, leseet sekä sämpyläjauhot. Leipää leipoessani yritän yleensä aina kokeilla jotakin uutta reseptiä tai tuunata vanhaa jollakin tavalla
Ilmeisestikin taikina ei ensimmäisellä kerralla jaksanut kohota yhtä paljon, koska leseitä ja siemeniä oli enemmän ja jauhoistakin oli iso osa sämpyläjauhoja