Kasvispiirakankin tästä saa jättämällä päältä tuon salamin pois, on aivan yhtähyvää ilmankin sitä,. Idea piirakkaan on ruotsalaiselta Tasteline-ruokasivustolta
tämä tulinen salamipiirakka raikkaan salaatin kera. Salamipiirakan reseptiä muokkasin hieman omaan makuun sopivammaksi, mutta mikäli haluat kurkata alkuperäisen reseptin niin linkki löytyy postauksen lopusta
Leikkaa tarvittaessa salami ohuiksi siivuiksi. Kypsennä piirakkaa 200 asteessa noin 35 minuuttia, kunnes piirakka on hyytynyt ja saanut kauniin värin. 400 g piirakkataikinaa (pakaste). 150 g salamia (viipaloituna)
Siitä onkin aikaa, kun olen leiponut suolaista piirakkaa. Nyt kaapista löytyi kuitenkin iso pala Spinata romana salamia, jota voisi käyttää jo muuhunkin kuin vain antipastona