Sienan reseptejä

Italia! Ja grillattu mustekala

Italia! Ja grillattu mustekala

Siitä onkin aikaa kun olen viimeksi postannut mitään. Viime postaus taisi olla huhtikuussa kun kävimme Berliinissä synttärimatkalla
Terveisiä Italiasta: Ihanista ihanin Garda-järvi

Terveisiä Italiasta: Ihanista ihanin Garda-järvi

Viikon loma Italiassa on nyt takana. Ihana sellainen. Ja tällä kertaa meitä onnisti myös sään puolesta. Usein olemme lomailleet juuri silloin, kun Suomessakin on ollut helteet

Viisi+viisi kysymystä

Sain kysymyshaasteen vähän aikaa sitten ensin Kosmetiikkatestin Ninniltä ja sitten hiukan myöhemmin Neiti Kameleontin Päiviltä

Cavatellit - pastantekoa kotioloissa

J. o. l. e. i. m. s. t. ä. n. u. a. k. v. y. ,. p. ö. r. h. T. j. E. c. 1. 8. 6. S. d. B. K. C. -. P. g. O. Q. M. w. I. R. x. A. V. N. z. G. '. H. b. Y. 4. 3. 0. (. ). L. t l

Villa Catola -huvila pienessä Bucinen kylässä Toscanassa

Firenzessä vietetyn ajan jälkeen matkamme jatkui eteenpäin. Suunnistimme ensin Firenzen lentokentän autovuokraamolle, josta saimme allemme pikkuisen, mutta tosi kätevän Smartin seuraavien 10 päivän ajaksi

Italia @Instagram

Me ollaan kotona, ja kuinka ihanaa olikaan tulla takaisin kesäiseen Suomeen. Ennen varsinaisia matkapostauksia, voitaisiin kurkistaa, miltä meidän kaksiviikkoinen reissu näytti Instagramin puolella
Pala Italiaa lasten kanssa

Pala Italiaa lasten kanssa

Toscanassa tutustuimme Pienzan, Montepulcianon ja Sienan kaupunkeihin ja ajelimme monien muidenkin läpi

Venetsia – mikä mesta!

Venetsia. Tuo maailmankuulu uppoava kaupunki, joka on aikoinaan rakennettu parin metrin syvyisen laguunin päälle, ja jonka historiallinen keskusta (vanhakaupunki) koostuu 118 erillisestä saaresta

Alkupaloja ja valkoisia teitä

Mutta lauantai-iltana olimme Sienan kuuluisimman aukion reunalla syömässä ravintolassa. Kammenpyörittäjän toinen L´Eroica on takana, tänä vuonna hän ajoi toiseksi pisimmän matkan, 135 km
Omena-tiramisu

Omena-tiramisu

Sienan lisäksi ihmettelemme Firenzen ja Rooman elämää. Olen ehtinyt pääsiäisenä kokkailla ja leipoa niin paljon, että minulla riittäisi blogiin materiaalia koko loppukevääksi