L. u. n. i. l. e. p. o. -. b. g. a. s. ö. y. d. t. ä. m. S. k. h. j. ,. v. K. N. r. V. ♥. M. (. ). 3. 1. 2. f. 5. 0. 4. 8. T. O. P. A. B. E. x. J. d l. t l
Jälkiruuaksi nautittu maailmanparassuklaakakku on SikkeSumarin resepti. Illallisen aloitti maailmanparas gin & tonic, ja se päätettiin maailman parhaaseen suklaakakkuun
SikkeSumarin ohjeella tehty maailmanparassuklaakakku. Vaikka tämä olikin uunissa 20 minuuttia eli alle ohjeessa olleen minimiajan, tämä oli silti täysin kypsä - ja ainakin omasta mielestäni tällainen suklaakakku täytyy ehdottomasti jättää sopivan raa'aksi. SikkeSumarinsuklaakakku3 dl gluteenitonta jauhoseosta tai vehnäjauhoja1 tl leivinjauhoja1 tl suolaa2 dl kaakaojauhetta3,2 dl sokeria (eiköhän 3 dl ole ihan hyvä
SikkeSumarin kaikki ohjeet ovat hyviä, ja tämä on tietysti superhyvää. maailmanparassuklaakakku. Gloria-lehden huhtikuun kevätmenu ja helmikuun 10 suosikkia SikkeSumarilta houkuttelivat kokeilemaan tätä raikasta ja kevyttä ateriaa pitkälleperjantaille
SikkeSumarinmaailmanparassuklaakakku. Kesällä grilliruokien suosio oli taattu ja ehkä maailmanparas ruoka eli kokiksessa keitetyt ribsit keikkui pitkään blogini kärkisijalla
Hetki omaa aikaa
Alkuperäinen resepti on SikkeSumarin. Siken maailmanparassuklaakakku. Muokkasin alkuperäistä ohjetta hieman omaan makuun sopivammaksi korvaamalla osan vehnäjauhoista spelttijauhoilla ja vähentämällä sokerin määrää