Minä käytin silikonivuokaa, jota ei tarvitse voidella. Espanjalainen valkoinen kakku. Kokeile kypsyyttä tikulla, kun taikinaa ei tartu enää tikkuun, kakku on kypsä
Kaada jauhotettuun kakkuvuokaan (tai jos käytät silikonivuokaa, kaada sinne ilman jauhotusta). Tämä kakku on monenlaisen asian summa, eli jälleen kerran sävelsin itse omiani
Löysin mielestäni aivan ihanan kahvikakkuohjeen Kotilieden verkkosivuilta. Ohjeessa esiteltiin Kultarannan pumpulikakkua, joka oli tehty kokonaan perunajauhoista
* Käytin silikonivuokaa, joten sitä ei tarvitse jauhottaa ennen taikinan kaatamista vuokaan. Vaikka en piimästä pidäkään, tämä kakku on ehdottomasta kahvikakkulistan kärkipäässä
Tuhdin suklainen kakku oli ja vadelma ihanasti raikasti sitä. Leikkaa kakkupohjat halki keskeltä. (tämä on hieman hankalaa koska pohjat ovat melko ohuita) Laita kakkulautaselle vuorotellen pohja ja täytettä
Omenaruusut näyttävät kauniilta, mutta tuoksun ja maun puolesta joulun lempparini on maustekakku. Käytin kakun tekemiseen 2 litran silikonivuokaa, jota ei tarvitse voidella, ja kakku irtosikin helposti jäähdyttyään hetken
Ompputäytekakku ei ollut mikä tahansa kakku. Se oli syntymäpäiväkakkuni. pentagrammikakku. Testasin syntymäpäiväjuhliini Pauligin kahviskabassa voittoon noussutta mousseleivoksen massaa täytekakun välissä
Sitä voisi kokeilla myös laittaa leivinpaperi vuoan pohjalle ja taivuttaa silikonivuokaa niin, että kakun saa siitä oikein päin pois - näin pintaan ei tule röpelää