Sulata suklaa ja anna jäähtyä. Lisää rahka ja sulanut suklaa. En aluksi tiennyt minkä makuiset olisivat parhaita, joten en halunnut ottaa turhia riskejä ja valitsin kaikkien rakastaman suklaan
Rouhi suklaa (voi jättää aika suuriksi paloiksi). Kuppikakut (n. puolilleen, laita hieman suklaarouhetta keskelle ja lisää taikinaa niin että muffinivuoka täyttyy n
Suklaa macaronit. Ota kattila pois liedeltä ja lisää rouhittu tummasuklaa. Suklaa macaronit. ) Tämä ihana suklaa macaroni ohje on Painted By Cakes blogista ja herkullinen appelsiinitryffeli ohje on Mia Öhrnin Macaronit, kuppikakut & kakkutikkarit sekä muut pikkumakeat kirjasta sivulta 37. 200g Fazer taloussuklaata pieneksi rouhittuna. ) This wonderful Chocolate macarons recipe is from Painted By Cakes blog and this delicious Orange truffle filling is from Mia Öhrns book Macaronit, kuppikakut & kakkutikkarit sekä muut pikkumakeat, on page 37
Itse halusin kokeilla Suklaa Baileys kermaa, sillä se on niin ihanaa. Suklaa ganache on Baileys tryffeli ohje Lindsay`s Diaries blogista ja herkullinen suklaa Baileys kerma on How sweet it is blogista
valkosuklaata. Millan toiveena oli kuppikakut ja Amandalla kakkutikkarit. maitosuklaata. Kuppikakut. * laita kulhoon tuorejuusto, tomusokeri, pehmeä voi ja sulatettu suklaa, sekoita hyvin
Silloin taioin ihanat vadelma-suklaakuppikakut, mitkä vievät kielen mennessään. Tuli mieleen, että nopeammin voisin tehdä isoja muffineja kuin Emman minikuppikakkuja (mitä jälkikäteen luin, että Emmakin ehdottaa) ja tietenkin kaikista nopeimmin valmistuu minun bravuuri suklaataikina,mistä voit tehdä melkein kaikkea paitsi vapun munkkeja
Tässä on kaikille suklaan ystäville suklaakuppikakkujen resepti. suklaakoristeita. Koristele marjoilla, suklaakoristeilla, mintunlehdillä ja kaakaojauheella
Toiseen osaan sekoitin kaakaojauhetta ja suklaapaloja ja toiseen osaan lisäsin värikkäitä nonparelleja, jotka värjäsivät taikinan hauskasti, tuoden samalla uutta ilmettä kuppikakkuihin
Banaani ja suklaahan on lyömätön yhdistelmä. Töistä tultuani löysin jääkaapistani vaniljarahkan jonka viimeinen käyttöpäivä on tänään ja siitäkös syntyi ajatus tehdä nämä kuppikakut, kun vielä ylikypsiä banaanejakin oli tarjolla