Kuiva ämmä paistaa kuivia kakkuja. Ranskalainen suklaakakku. Tässä kakussa ei kannata pelätä raakaa vaan kuivaa – eli mieluummin uunista minuutti liian aikaisin kuin pari liian myöhään
Tässä reseptissä hillotun inkiväärin määrä riippuu siitä miten se on valmistettu, onko se hyvinkin tulista ja säilöttynä sokeriliemeen, vai onko se kuivattua ilman sokerilientä
Sekoita kuivat aineet eli jauho, kaakaojauhe, leivinjauhe, ruokasooda ja vaniljasokeri keskenään. Lisää taas lusikallinen kuiva aineita ja yksi kananmuna, ja jatka näin kunnes kaikki kananmunat on lisätty
Kun tuhti suklaakakku saa pinnalleen toscakuorrutuksen, syntyy suorastaan vastustamaton yhdistelmä. Toscakakun kuorrute on herkullinen, mutta kakku itsessään usein turhan kuiva