Kuorrutteen ohjetta voi käyttää sellaisenaan suklaamousseen. Pyöräytin kakun isänpäivän aamuksi. Täyte jaetaan siis kolmeen väliin ja päällimmäiseksi tulee paljas kakkulevy
se oli nähnyt telkkarissa kakun, joka oli sitten ollut niin herkullinen, että se piti kloonata. Jos on kalvoa, niin reunan ja pohjan väliin voi tässä vaiheessa sen ujuttaa, niin reunasta tulee mahdollisimman siisti
) Levitä suklaamousse tasaisesti tarjoiluastialle nostetun kakun päälle. Suklaamousse. Aseta yksi kakun osa vuoan pohjalle ja kostuta halutessasi esimerkiksi vaniljamaidolla
Kasaa kakku lusikoimalla suklaamoussea jokaisen marenkikerroksen väliin. Se sisältää kuusi kerrosta suklaisia marenkipohjia joiden täytteenä on pehmeää ja täyteläistä suklaamoussea
Täyyteiksi valikoitui suklaamousse aidoilla suklaapaloilla sekä sitä tasapainottamaan mansikkahillo. Tämä määrä riitti kakun kahteen väliin ohueksi kerrokseksi
suklaamousse. Poikkesin tällä kertaa kakun teon kolmen päivän säännöstä (ekana päivänä kakkupohja, seuraavana täyttö, kolmantena koristelu) ja täytin ja koristelin kakun samana päivänä, jotta mousse ei menisi jääkaapissa huonoksi
Kakun voi myös muuttaa uunittomaksi esim keksipohjalla. Jos on kalvoa, niin reunan ja pohjan väliin voi tässä vaiheessa sen ujuttaa, niin reunasta tulee mahdollisimman siisti