On vaan niin hyvä ja helppo suolainenpiirakkapohjan ohje, että haluan sen välttämättä tänne jakaa. Yleensä esipaistan piirakkapohjaa hetken ennen täytteiden levittämistä, mutta tämä pohja toimi ilman sitäkin
Erityisesti suolaista piirakkapohjaani Googletetaan paljon ja se on todella suosittu. Omasta mielestäni se onkin paras mahdollinen piirakkapohja suolaisiin piirakoihin
Munaton ja maidoton suolainenpiirakkapohja. Tähän mennessä suosikkini on ollut piimästätehty pohja, mutta joskus tulee tilanteita kun pitäisi saada maidoton piirakkapohja, joten kokeilin tähän tarkoitukseen Oatlyn maustamatonta kaurajugurttia
Minä tein piirakkapohjan kaksinkertaisena, jotta siitä tulisi pellillinen. Mun mielestä tällainen suolainen piirakka/salaatti-ruoka tuo kivaa vaihtelua perus arkiruoille
Äitini rakastaa perunaa, joten piirakan pohjaksi tein vähän perunarieskatyyppisen ratkaisun eli muussattua perunaa, johon tulee jauhoja, ja koska kuitenkin halutaan rapea piirakkapohja, niin öljyä myös
Suolainenpiirakkapohja perunalaatikosta / -muusista. Tätä piirakkapohjaa ei tarvitse esipaistaa. Koska nyt sattui käymään niin, että lääkäri määräsi kevyeen kotioleiluun ainakin kuluvaksi viikoksi, ajattelin hyödyntää aikani ja käydä täydellisesti läpi pakastimemme sisällön, siis muuttaa sinne roikkumaan jääneet asiat hieman herkullisempaan muotoon
Munamaidon ei tarvitse olla hirvittävän suolainen, koska savulohessa on valmiiksi suolaa. Levitä esipaistetun piirakkapohjan päälle ensin paistettu purjo, sitten revitty savulohi ja ripota päälle tuoretta, hienonnettua tilliä maun mukaan
Yksi toimiva on myös suolainen piirakka, joka toimiikin myös seuraavana päiväna jääkaappikylmänä. Usein piirakoissa ongelmana onkin piirakkapohja, joka sisältää joko pelkkää vehnää tai muita käsiteltyjä ja ravinneköyhiä raaka-aineita