Ja on kyllä suussasulavan herkullista. Tämän norjalaiskokin juustokakun resepti on pyörinyt viime aikoina somessa ja näytti niin herkulliselta, että pakkohan sitä oli kokeilla
Jos haluat tehdä suussasulavan täytekakun, jaa kakku kolmeen osaan. Tästä juustokakkureseptistä sain vinkin Hong Kongissa asuvalta ystävältäni Sandyltä
Rakastan juustokakkuja, mutta tämä erityisesti oli iloinen yllätys. Halusin keksiä jotain kivaa suklaista tarjottavaa vieraille, ja nähtyäni tämän reseptin, en voinut olla leipomatta kolmen suklaan juustokakkua
Tästä tulikin oikein mehevä ja suussasulava kakku jota tulen varmasti tekemään uudelleen ja siksi haluan jakaa tämän ohjeen täällä blogissanikin jotta tekin pääsette kokeilemaan tämän kakun ihanuuden
Juustokakku on täydellinen herkku. Juustokakkuja on kahta tyyppiä. Juustokakkujen ystävälle on ilmestynyt pari hyvää kirjaa, joiden jälkeen ei tarvitse tyytyä saman vanhan reseptin toistamiseen
Kaada juustokakkuseos keksipohjan päälle vuokaan. Tipauttele vadelmaseoksesta palloja juustokakkuseoksen päälle ja vetele niiden keskeltä esimerkiksi hammastikulla tai isommalla tikulla niin, että syntyy marmorikuvio