Lisää seokseen valmis hieman jäähtynyt liivate. Kun täyte on tasainen lisää lopuksi kreemijauhe. Ota reilu puolet vaahdosta erilliseen kulhoon ja lisää joukkoon suklaa-liivate-seos ohuena nauhana kokoajan sekoittaen
Kuumenna vesi mikrossa kulhossa ja sulata siihen käsin kuivaksi puristamasi liivatelehdet. Vaikka kakussa on kaksi erilaista täytekerrosta, niiden perustäyte on sama täyte, joka jaetaan kahtia ennen makuaineen sekoitusta, joten kahden eri täytteen teko ei vie juurikaan enempää aikaa kuin yhden täytteen teko veisi
Kananmunaton täytekakku. Boysenmarjatäyte. Jos täyte on kovin löysää, laita se hetkeksi jääkaappiin. Laita sen ja kakkulevyn väliin reunakalvoa tai vaikka pehmeätä muovitaskua sopivaksi suikaloituna, jotta täytevälit tulevat tasaisiksi
tilkka vettä (kuumenna ja sulata liivateet siihen, sekoita ohuena nauhana täytteeseen). Suklaatäyte. tilkka vettä (kuumenna ja sulata liivateet siihen, sekoita ohuena nauhana täytteeseen)
Itse tein tällä kertaa kuitenkin ihan perinteisen rahkatäytteen ilman liivatetta. Vaniljarahkatäyte. Mikäli haluat täytteestä jähmettyneen moussetäytteen, hyydytä täyte 4 liivatelehdellä
perustäytekakkua/sokerikakkupohjaa, käytän nykyään aina samaa tekotapaa kakuissa. Kuumenna vesi ja limenmehu ja liuota siihen käsin kuivaksi puristamasi liivatelehdet