Näin keväällä ja kesällä järkätään paljon erilaisia juhlia ja ajattelinkin, että tälläinen yksityiskohtaisempi ohje täytekakkupohjan tekoon voisi olla hyödyllinen
Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot ja leivinjauhe ensin yhteen. Silloin kun täytekakkupohja pitää takuuvarmasti onnistua, kannattaa nähdä se vaiva, että punnitsee raaka-aineet
Gluteeniton täytekakkupohja. Laitoin taikinaan siis puolet perunajauhoja ja puolet gluteenitonta jauhoseosta, joka sai aikaan todella pehmeän lopputuloksen
Olinkin todella innostunut, kun löysin Vegan Meringue -Facebook-ryhmästä ohjeen täytekakkupohjaan, jossa kananmuna oli korvattu kikhernetölkin nesteellä
Aiemmin tein täytekakkupohjat periaatteella kaikkea yhtä paljon. Tehdessäni synttärikakkuja mieheni kolmekymppisille, tein kokeiluja perunajauhon ja vehnäjauhojen sopivasta suhteesta
Valmista neljän munan täytekakkupohja. Puolet jauhomäärästä perunajauhoja, puolet vehnäjauhoa. Levitä luumuhilloa paksuhko kerros alimmalle täytekakkupohjalle
Täältä löysin hyvän ohjeen puolipyöreän täytekakkupohjan tekoon, täytteeseen lakkahilloa ja lemon curdia ja päälle sinistä marsipaania ja vähän valkoista koristusta, siitähän se sitten syntyi
Leikkaa täytekakkupohja kolmeen osaan. Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot ja leivinjauhe keskenään. 80 g perunajauhoja (molempia jauhoja yhteensä yhtä paljon kuin sokeria). 80 g perunajauhoja (molempia jauhoja yhteensä yhtä paljon kuin sokeria)